Együttműködnek – A hagyományosan jó szakmai kapcsolatot erősíti a NAV és a BV

Szerző: Szombathelyi Médiaközpont / Vas Népe Online

Link: http://vaol.hu/szombathely/egyuttmukodnek-a-hagyomanyosan-jo-szakmai-kapcsolatot-erositi-a-nav-es-a-bv-1711759

Dátum: 2015.07.07.
Szorosabbra fűzi az együttműködést a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézet és a NAV. A hagyományosan jó szakmai kapcsolatokat mostantól egy keretmegállapodás is erősíti.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága és a Szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézet vezetői együttműködési megállapodást írtak alá kedden. A jó szakmai kapcsolatokat mostantól egy keretmegállapodás is erősít – mondta el Tóth Tamás Tibor, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka, kiemelve, hogy például az elmúlt évben a büntetés-végrehajtás adta a NAV szakemberei számára a továbbképzésükhöz szükséges infrastruktúrát, míg ők többször segítettek a börtönben kábítószer-kereső kutyákkal a tiltott szerek felkutatásában.

Ezenfelül a jogszabályi környezet változása szükségessé teszi, hogy a különböző szabályzatok megismertetésében, és a szakmai munkához szükséges egyéb információk átadásában is együttműködjenek - húzta alá dr. Fekete Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóság főigazgatója.

Nem csak a szakmai feladatokat látják el közösen a büntetés-végrehajtás, valamint az adó- és vámhivatal munkatársai, de közös szabadidős programokat: sport- vagy kulturális rendezvényeket is szerveznek.

Címke:   Szombathely együttműködés keretmegállapodás