Randioldal börtönviselteknek! A sittről keres párt a gyilkos

Szerző: Daily Star / Blikk.hu

Link: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/randioldal-bortonviselteknek-a-sittrol-keres-part-a-gyilkos-2388245

Dátum: 2015.08.11.
Külön társkereső oldal létezik rács mögött ülők számára. Neal Bond egészen megnyerő profilt hozott létre.

Elvált, vonzó, sportos és imád flörtölni. Igazi főnyeremény, igaz, hölgyeim? Sokan már egyből jobbra húznák a Tinder képernyőjét a profilkép alapján, de akkor jön még egy információ a kétgyermekes családapáról. 16 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték gyilkosságért. 2003-ban agyonverte csapattársát, mégpedig egy poroltóval.

A Prison Dating nevű oldalon keres társat Neal a következő jelmondattal: "Nem sok időm van már hátra a börtönben. Egy igazi egyéniséget keresek. Valakit, aki nem szégyenlős és benne van egy laza csevegésben." A tökéletes hölgy számára intelligens, csinos, vicces, tehetős, szeret flörtölni és nem fél viselni a nadrágot egy kapcsolatban. Bond kifejezetten válogatós a külsőségek tekintetében. Súlyfelesleggel rendelkező leányzót semmiképpen nem szeretne maga mellé.

Az ügy érdekessége, hogy az oakwoodi börtönben tilos a raboknak mobiltelefont használni. A jó magaviselete miatt eddig két évvel csökkentették Neal börtönéveit, de nem tudni, hogy az ismerkedős alkalmazáson lévő profilja esetleg befolyásolja e majd a bíróság ezen döntését - írja a Daily Star.

Címke:   kapcsolattartás társkeresés Anglia Oakwood