Majdnem halálra verték, bement a börtönbe és megbocsátott

Szerző: Daily Mail / Kulifai Máté / atv.hu

Link: http://www.atv.hu/kulfold/20151201-18-majdnem-halalra-vertek-bement-a-bortonbe-es-megbocsatott

Dátum: 2015.12.01.
Lengyel betörők felholtra verték az egyetemi oktatót egy évvel ezelőtt. Az 56 éves Paul Kohler most találkozott egyikőjükkel.

Tavaly Wimbledonban négy lengyel rabló agyonverte az 56 éves Paul Kohlert, aztán magára hagyták. Az egyetemi oktató brutális sérüléseket szenvedett - írja a Daily Mail.

A részeg és bedrogozott banda a londoni házába tört be 2014 nyarán. Az áldozatnak 20 perc után eltört a szemgödre, az állkapcsa és az orra.

Egy most nyilvánosságra hozott fotón látszik az incidenst követően Kohler horrorisztikus állapota.

Egy év elteltével a férfi a brutális események ellenére úgy döntött, utánajár, hogy miért történt a támadás és ezért meglátogatta az egyik elítéltet a börtönben, akinek meg is bocsátott.

A 33 éves ketrecharcos Mariusz Tomaszewski másfél órán keresztül beszélgetett Kohlerrel a Cambridge-i cellájában, ahol bocsánatot is kért a történtekért. Súlyos testi sértés és betörés vádjában bűnösnek vallotta magát, most 19 éves börtönbüntetését tölti.

A Wimbledon Guardian információi szerint a támadó rettegett a Kohlerrel való találkozástól, a jelek szerint megbánta tettét.

Kohler azt szerette volna megtudni, hogy miért éppen őt támadta meg a lengyel banda. Mariusz csak annyit tudott mondani, hogy nagyon sajnálja és esküdözött, hogy ma már nem tette volna meg.

Kohler azt tervezi, hogy hasonló módon találkozik a másik két támadójával is.

Címke:   bántalmazás erőszak megbocsátás Anglia