Rabokkal partizott a szexi börtönigazgató nő Kolumbiában

Szerző: Hardy Márton / Globoport

Link: http://www.globoport.hu/159977/rabokkal-partizott-a-szexi-bortonigazgato-kolumbiaban-videoval/

Dátum: 2016.05.12.
A kolumbiai Cali városának börtönét egy egészen különleges hölgy igazgatja. Claudia Patricia Giraldo Ossa a minap avval hívta fel magára a sajtó figyelmét, hogy egy kulturális rendezvény keretében együtt partizott a felügyeletére bízott fegyintézet bentlakóival.

A fiatal, vonzó és a rabok rehabilitációjáról legalább is rendhagyó nézetek valló igazgató asszony, teljes harci díszben, magas sarkúban és feszülős farmernaciban egy ebédlő asztal tetején perdült táncra a fegyencekkel. Az esetre az egykor közismerten erőszakos város, hírhedt büntetés-végrehajtási intézetében, a csak nevében szép, Villahermosa börtönben került sor, még április 9-én.

A kolumbiai sajtó szerint az igazgatónő a rabok számára szervezett ki mit tud vetélkedő animátoraként lépett fel az intézet lakói előtt, és attól sem jött zavarba, hogy az elítéltekkel lejtsen egyet a rögtönzött színpadon.

Giraldo Ossa asszony a helyi média, és minden bizonnyal a rábízott rabok egyik kedvence is, hiszen időről időre rendhagyó intézkedéssel hívja fel magára a figyelmet, amelyek egyébként kétségkívül javítottak a máskülönben nem túl hatékony kolumbiai büntetés-végrehajtás re szocializációs statisztikáin.

A testületnél egyébként régi motorosnak számító, immár 16 éve szolgáló, mellesleg cégvezetői diplomával rendelkező hölgy nem az egyetlen, aki alternatív programokkal próbálja elősegíteni a bűnözök újbóli integrációját a társadalomba. Ossához hasonlóan számos egyházi és művész kollektíva dolgozik a kolumbiai börtönökben, amely szervezetek programjai között különösen a színjátszó körök mutattak fel meglepően jó eredményeket.


Címke:   parancsnok reintegráció irányítás Kolumbia