Zseniális szálláskritikát írt a fogdáról a fogvatartott

Szerző: Mirror / 24.hu

Link: http://24.hu/light/2016/07/11/zsenialis-szallaskritikat-irt-a-fogdarol-a-fogvatartott/

Dátum: 2016.07.11.
Egy brit férfit 16 órát töltött az egyik birminghami fogdában, miután őrizetbe vették. Tollat, papírt kért az őröktől, hogy írásban megfogalmazhassa véleményét – mintha csak a TripAdvisoron írna értékelést szálláshelyéről.

A 24 éves férfi kritikáját a West Midlands-i rendőrség is megosztotta a Twitteren.

A bejegyzésből kiderült, hogy a fogvatartott 5-ből 3 csillagot adott a Perry Barrban található szállásra. Az értékelésben kiemeli, mennyire modern és tiszta épületben tölthette az éjszakát.  Az ízlésesen berendezett helyiségben egyedül az zavarta, hogy a WC mellett talált egy szeméremszőrszálat, ám annak alapos vizsgálata (szín, hossz elemzése) után megállapította, hogy minden bizonnyal a sajátja.

A fogvatartott pozitívumként említette, hogy óránként kínáltak neki teát, ám a felszolgálás tempójával nem volt maradéktalanul elégedett.

A humorérzéknek szállásadói sincsenek híján; a Mirrornak Paul Minor főfelügyelő elmondta: a fogvatartott hízelgő kritikát írt a szálláshelyről, bár szerintük túl szigorú volt, amikor mindössze 3 csillagra értékelte a szolgáltatásokat; ők úgy érzik, a Perry Barr fogda megérdemli az öt csillagot is. Kiemelte, hogy „a hatékony becsekkolási rendszer révén a letartóztatásokat foganatosító tisztek rendkívül gyorsan vissza tudnak térni az utcákra”.


Címke:   elhelyezés vélemény nyilvánosság Anglia