Közel háromszázan jelentkeztek a büntetés-végrehajtás komlói állásaira

Szerző: Hiegl Zsolt / Komlói Újság Online

Link: http://www.komloiujsag.hu/?p=27796

Dátum: 2016.08.17.
Népszerű a belügyminisztérium büntetés-végrehajtási intézeteket érintő férőhelybővítési programja. Még egy hónap sem telt el pályázat kiírásától, már most közel háromszázan jelentkeztek a Komlóra tervezett börtön állásaira.

Augusztus közepéig beérkezett érdeklődések összesítése alapján eddig 214-en küldték el önéletrajzukat és jelentkezési lapjukat a toborzas@bv.gov.hu címre – adott tájékoztatást a minisztérium illetékese a pályázási folyamat állásáról.

Információink szerint augusztus 17-ig az önkormányzatnál 63 fő jelentkezett, így összesen már közel 300-an éltek a lehetőséggel.

Az alkalmassági felmérések első köre 2016 decemberének végén zárul, ennek teljesítésével a kezdhetik meg a képzést a pályázók. Ennek ideje várhatóan 27 hét, amibe 5 hét szakmai gyakorlat is tartozik.

Jelentkezéseket segédfelügyelő, körlet- és biztonsági felügyelő, foglalkoztatási felügyelő, ápoló, gépjárművezető, kutyavezető pozíciókra várják.

Aki szeretne a Komlón létrehozásra tervezett büntetés-végrehajtási intézetben munkát vállalni, az küldje meg önéletrajzát a toborzas@bv.gov.hu e-mail címre vagy a 1054 Budapest, Steindl Imre utca 8. címre, de telefonon is érdeklődhet hétköznapokon a 06-1/301-8150-es telefonszámon 08.00. órától 11.00. óráig és 13.00. órától 16.00. óráig.

Komlón az önéletrajzot a polgarmester@komlo.hu email-címre várják a pályázat kiírói.

A büntetés-végrehajtásban dolgozók kiemelt juttatásokra számíthatnak. A kezdő fizetés tiszthelyettesek esetén minimum havi 220 ezer forint, tiszteknél pedig minimum havi 330 ezer forint, amit évi 200 ezer cafeteria egészít ki. Emellett ruházati és lakhatási költségtérítés, mobilflotta-használat, kedvezményes üdülési lehetőség és adott esetben szociális támogatás is jár.

Címke:   börtönépítés toborzás felvétel Komló