Nem akárkik csúsztak Sátoraljaújhelyen

Szerző: katasztrofavedelem.hu, M1 Híradó / borsodihir.hu

Link: http://borsodihir.hu/helyben-jaro/2017/01/nem-akarkik-csusztak-satoraljaujhelyen

Dátum: 2017.01.13.
Sátoraljaújhely adott otthont a Belügyminisztérium országos, meghívásos sí- és snowboard versenyének. A Zemplén Kalandparkban január 12-én megtartott rendezvényen a minisztérium dolgozói, családtagjaik, valamint meghívottak vettek részt.
 
Vincze P. Márton, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ vezetője, a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke köszöntötte a résztvevőket. A viadal résztvevőit Szamosvölgyi Péter, a város polgármestere is köszöntötte. Örömét fejezte ki, hogy a rangos eseménynek Sátoraljaújhely adhat otthont. Végezetül Rózsahegyi Tamás büntetés-végrehajtási ezredes, a szervező Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön parancsnoka szólt a versenyzőkhöz. Annak reményében kívánt mindenkinek jó versenyzést és időtöltést, hogy az idei versennyel sikerül hagyományt teremteni.
 
A korcsoportonként induló gyermek, vendég, női, férfi kategóriás versenyzők sítalpakkal, snowboarddal felszerelve vágtak neki a meredek lejtőnek, hogy egyéni egyfutamos óriás műlesiklásban adjanak számot felkészültségükről. Minden korcsoport első helyezettje egy serleg és egy érem büszke tulajdonosává vált a nap végén, míg a második és harmadik helyezettek éremmel a nyakukban állhattak a dobogóra.


Címke:   Sátoraljaújhely sportrendezvény síverseny