Bírósági elismerés Juhász Attilának

Szerző: Sz.Z. / heol.hu

Link: http://www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar/birosagi-elismeres-juhasz-attilanak-714383/

Dátum: 2017.03.16.
A törvényszék elnöke, dr. Nyiri Beáta az Egri Törvényszék Díszpolgára címet adományozta Juhász Attilának a megyei bv. intézet és a törvényszék között kialakult jó együttműködésért.
 
Bírósági elnöki elismerésben részesült a napokban Juhász Attila büntetés-végrehajtási ezredes, bv. főtanácsos, a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet posztjáról magasabb beosztásba kerülése miatt távozó parancsnoka – tájékoztatta lapunkat dr. Snellenperger Judit, az Egri Törvényszék sajtószóvivője.
 
A törvényszék elnöke, dr. Nyiri Beáta az Egri Törvényszék Díszpolgára kitüntető címet adományozta Juhász Attilának a megyei bv.-intézet és a törvényszék között kialakult jó együttműködésért, a törvényszéknek nyújtott támogatásért. Az indokolás szerint a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet jelentős mértékben hozzájárult az Egri Törvényszék ideiglenes elhelyezéséül szolgáló Dobó István Laktanya parkjának a rendbetételéhez, annak rendszeres karbantartásához, valamint a Nyitott Bíróság elnevezésű program rendezvényeinek a sikereihez.
 
A díjat egyébként a törvényszék elnöke még 2015-ben alapította olyan, a törvényszékkel munkaviszonyban nem álló személyek elismerésére, akik az Egri Törvényszék hírnevét növelve tevékenykedtek, vagy önzetlenül segítséget nyújtottak.

Címke:   Eger parancsnok elismerés törvényszék