Szívesen dolgozna a börtönben? Akkor jöjjön el a Continental Arénába!

Szerző: KM / Szabolcs Online

Link: http://www.szon.hu/szivesen-dolgozna-a-bortonben-akkor-jojjon-el-a-continental-arenaba/3424550

Dátum: 2017.03.27.
A Kelet-Magyarország nagyszabású, szakmai fórummal egybekötött állásbörzét szervez Nyíregyházán, a Continental Arénában március 30-án, csütörtökön.

Legyenek bátrak!
 
– A büntetés-végrehajtási szervezet a közeljövőben 8 új intézetet létesít, amelyekbe a toborzás során várjuk a munkavállalókat. A régióban rengeteg új álláslehetőséget teremtünk, hiszen a már meglévő intézetekbe is folyamatos a felvétel. A tiszalöki bv. intézetbe most körletfelügyelői, gépjárművezetői és egészségügyi szakterületre várjuk a jelentkezőket – említette Pappné Baranyi Edina bv. fhdgy., az intézet sajtóreferense. – Azt tanácsoljuk az érdeklődőknek: legyenek bátrak, és nézzék meg az ajánlatainkat. Tevékenységünk nyomon követhető a szervezet honlapján is, ahol szélesebb képet kaphatnak az egyébként zárt világról.
 
Várjuk azoknak az önkéntes jelentkezését, akik betöltötték a 18. életévüket, érettségivel rendelkeznek, büntetlen előéletűek, valamint a törvényben meghatározott egyéb feltételeknek megfelelnek. A jelentkezéshez szükséges önéletrajzot és motivációs levelet írásban kell benyújtani az intézet postai vagy elektronikus levelezési címére (Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet, 4450 Tiszalök, Kossuth út 124., tiszalok.uk@bv.gov.hu). A felvételi eljárás során meg kell felelni a pszichikai, fizikai és egészségügyi alkalmassági kritériumoknak. Sikeres felvétel esetén képzésben vesz részt az új felszerelő, amelynek teljesítése után önálló szolgálati feladatokat láthat el.

Komoly törekvések 
 
– Az állásbörzére úgy készültünk, mint egy prezentációra. Szemléltető eszközöket, használati tárgyakat és interaktív programokat hozunk, hogy „betekinthessenek” az intézetbe az érdeklődők. Szeretnénk, hogy minél többen látogassanak el a standunkhoz. Arra számítunk, hogy az ide látogatók jó hírünket viszik el, és felkeltjük a munkavállalók figyelmét. A szervezet az elmúlt időszakban komoly törekvéseket tett azért, hogy a munkaadói versenyszektorba kerüljön. Ennek következtében versenyképes jövedelmet, biztos megélhetést, kiszámítható életpályát és előmeneteli lehetőséget kínálunk. Az állásbörzén jelenlévő kollégáink abban nyújtanak segítséget, hogy személyre szabott tájékoztatást nyújtsanak a további lehetőségekről és feltételekről.

Címke:   Nyíregyháza Tiszalök börtönépítés toborzás