Szexbabákért kampányolnak az elítélt bűnözők

Szerző: metro.co.uk / Inside Time / Dévai László / 24.hu

Link: http://24.hu/elet-stilus/2017/05/08/szexbabakert-kampanyolnak-az-elitelt-bunozok/

Dátum: 2017.05.08.
Az ötlet, miszerint az elítéltek kaphassanak szexbabával eltölthető privát időt, Jack Swarez agyából pattant ki. A 48 éves férfinak, akit 2012-ben 17 év börtönre ítéltek droggal kapcsolatos bűntények elkövetése miatt, akkor jutott eszébe a szexbabás ötlet, amikor egy dokumentumfilmet nézett róluk a Channel 4 csatornán.
 
A javaslatát Swarez ki is nyilatkoztatta az Inside Time nevű börtönmagazinban, ahol azt is leírta, hogy az elítéltek a jó magaviseletükért cserébe kaphatnának pár extra órát egy szexbabával. A férfi elmondta, hogy a börtön, ahol raboskodik tele van fiatallal, akikben csak úgy teng a tesztoszteron.
 
„A frusztráció miatt ezek a fiatalok nyugtalanok és könnyen balhézni kezdenek.” - írja Swarez, aki reméli, hogy az Egyesült Királyságban hamarosan bevezetik az ötletét, aminek köszönhetően 82 ezer elítélt kaphatna szexbabát. A drogdíler azzal próbál érvelni, hogy sok európai országban léteznek már úgynevezett privát látogatások, amikor a bűnözők kiereszthetik a bennük felgyülemlett szexuális feszültséget.

Címke:   szexualitás szexbaba szükséglet Anglia