Végleg a börtönbe került a vándorserleg

Szerző: 112 Emergency Press Hírügynökség

Link: http://112press.hu/hu/hirek/reszletek/uniformis_kupa_2017_racs_se/

Dátum: 2017.05.14.
Harmadszor nyerte meg az Uniformis Kupát a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet csapata, így végleg náluk maradt az óriási vándorserleg. A börtön munkatársai mellé a mentők és a honvédek állhattak a dobogóra.
 
2015-ben rendezték meg először az Uniformis Kupát Szombathelyen, de a  jelek szerint fix pont lesz a programtervekben május második szombatja. A megmérettetésen labdarúgás, lövészet, teke, "bikagolás", kötélhúzás várt a csapatokra, no meg a többcélú főzőverseny, ahol különböző fortélyokat vetettek be a csapatok. A verseny színhelye ezúttal is az Arborétum Sportlétesítmény volt.
 
A versenyen az adó- és vámhivatal, a büntetés-végrehajtás, a honvédség, katasztrófavédelem, mentők, önkormányzat és a rendőrség csapata vett részt.
 
A börtön munkatársait képviselő Rács SE az idén labdarúgásban, tekében és kötélhúzásban szerzett első helyet és a gólkirályt is ők adták. Összesítésben megnyerték a vándorkupát, ahogy tavaly és tavalyelőtt is, így a szabályok értelmében örökre megtarthatják. Ennek örömére pezsgőt ittak az óriási serlegből.
 
A családi napként is felfogható Uniformis Kupát a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a Vasi Rendőr Szabadidő és Sportegyesület szervezte.
 

Címke:   Szombathely sport foci személyi állomány