Cellának berendezett stand is volt a családi napon

Szerző: HBN, Fotó: BV / Hajdú Online

Link: http://www.haon.hu/cellanak-berendezett-stand-is-volt-a-csaladi-napon/3517147

Dátum: 2017.06.14.
Családi napot tartott a Magyar Rendvédelmi Kar a hétvégén Debrecenben, az egyik sportcentrumban.
 
Itt találkozhatott a katasztrófavédelem, a rendőrkapitányság, az adó és vámhivatal, valamint a büntetés-végrehajtás személyi állománya.
 
Mint azt Pancsusák Sándor bv. ezredes, intézetparancsnok tájékoztatójából megtudtuk, standot állított fel, ahol a látogatók megnézhették, hogy néz ki egy zárka, valamint a fogvatartottak által különböző foglalkozások keretében készített tárgyakat tekintették meg. A standot meglátogató gyerekek tesztet oldhattak meg, illetve egy tiltott tárgyat kereshettek meg a felállított zárkában. A Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet és a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet műveleti csoportjának közös és a Tiszalöki intézet kutyás bemutatójával növelte a program sokszínűségét.
 
A családi napon különböző helyszíneken változatos programok várták a vendégeket. Ezeken kívül a gyerekeket lufi hajtogatás, arcfestés, kézműves és kreatív sarok várta. A szervezők különböző versenyeket is szerveztek, így labdarúgó bajnokságot, főző versenyt, légpuska lövészet versenyt.
 

Címke:   Debrecen személyi állomány családi nap