Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet: Légy a csapatunk tagja!

Szerző: veol.hu

Link: https://veol.hu/allasborze/veszprem-megyei-buntetes-vegrehajtasi-intezet-legy-a-csapatunk-tagja-1853733

Dátum: 2017.08.31.
Új munkatársakat keres a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet.
 
A büntetés-végrehajtási szervezet hivatásos állományú tagjai rendvédelmi feladatokat látnak el, munkájukkal hozzájárulnak Magyarország rendjének és biztonságának fenntartásához, az állampolgárok biztonságérzetének növeléséhez.
 
A kiválasztásra és kiképzésre különleges, az átlagosnál szigorúbb szabályok vonatkoznak: a felvételi eljárás során alkalmasnak bizonyulók speciális szakmai képzésen vesznek részt, majd annak sikeres befejezését követően kerül sor a tényleges szolgálatellátásra.
 
A hivatásos állománytagok döntő többségét képező büntetés-végrehajtási felügyelők fő
feladata a külső objektumvédelem mellett a fogvatartottak szakszerű és biztonságos őrzése, törvényes jogaik biztosítása, valamint szabadulás utáni reintegrációjuk érdekében a munkáltatásban  és képzésben történő közreműködés.
 
A legfontosabb feltételek, amelyeknek minden jelentkezőnek meg kell felelnie:
- magyar állampolgárság és állandó belföldi lakhely
- betöltött 18. életév
- érettségi, tiszti beosztásra jelentkezőknél felsőfokú végzettség
- büntetlen előélet
- egészségi, pszichikai és fizikai alkalmasság.
 
A pályázónak a sikeres kinevezést követően egy közel héthónapos tanfolyamon kell részt vennie, melynek első napjától megilleti őt a hivatásos szolgálattal együtt járó illetmény és minden egyéb juttatás. A hétfőtől-péntekig tartó bentlakásos képzésre a büntetés-végrehajtás térítésmentes szállást és utazást, valamint kedvezményes étkezést biztosít.
 
A Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet alaptevékenysége az előzetes letartóztatással, az elítéltek szabadságvesztésével, továbbá az elzárással összefüggő büntetés-végrehajtási feladatok ellátása. Intézetünk 14 évvel ezelőtt átadott új épületében kiemelkedő elhelyezési és munkahelyi körülményeket, ingyenes, zárt, őrzött parkolót, kedvezményes áron meleg étkezési lehetőséget, térítés-mentes kondi-terem használatot biztosítunk. A szolgálat ellátást a legmodernebb biztonságtechnikai berendezések segítik.
 
Nyitottak vagyunk!
 
Feladatainkat alapvetően zárt ajtók mögött végezzük, ez azonban nem jelent teljes elzárkózást szűkebb és tágabb lakókörnyezetünk, a város és a megye polgárai elöl. Alapfeladataink ellátása során napi kapcsolatban vagyunk a város és a megye társ rendvédelmi szerveivel: a rendőrség, a katasztrófavédelem, a nemzeti adó- és vámhivatal, a honvédség, az ügyészségek és bíróságok dolgozóival. Munkánkat civil szervezetek, egyházak, önkormányzatok, egyesületek és alapítványok segítik kölcsönös együttműködési megállapodás alapján.

Miért pont a büntetés-végrehajtás?
 
Amit garantálunk:
- biztos anyagi háttér törvényben garantált jövedelemmel;
- évi br. 200 ezer Ft-os cafetéria;
- ruházati, munkába járási és lakhatási költségtérítés;
- kedvezményes mobilflotta-használat;
- kedvezményes üdülési lehetőségek és szociális támogatások;
- munkaidőbe épített sportolási lehetőség;
- évente térítésmentes egészségügyi szűrővizsgálatok;
- a hivatásos állomány számára stabil, kiszámítható, hosszútávra tervezhető munkahely;
- képzési és előmeneteli lehetőségek.
 
A jelentkezéseket – iskolai végzettséget, szakmai tapasztalatokat és elérhetőséget tartalmazó önéletrajz formájában - a veszprem.uk@bv.gov.hu  e-mail címre vagy a 8200 Veszprém, Külső-Kádártai út. 12. postacímre várjuk. 
 
További információt munkanapokon a 88/591-586 -os telefonszámon 08.00-13.30 óra között adunk.
 

Címke:   Veszprém személyi állomány toborzás